Rüyada karnına bıçak saplanmak

Rüyada karnına bıçak saplanmak rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, huzur bulacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada karnına bıçak saplanmak gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada karnına bıçak saplanmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kara saplı bıçak görmek nice noksanlık içinde olduğuna, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına delalettir.

Rüyada bıçak saplanması görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine işaret eder.

Rüyada bıçak saplandığını görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine inanılır.

Rüyada mavi saplı bıçak görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına delalettir.

Rüyada yeşil saplı bıçak görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz saplı bıçak görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sapı kırık bıçak görmek alınganlıkların hasıl olacağına, para biriktirebileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments