Rüyada kara saplı bıçak görmek

Rüyada kara saplı bıçak görmek kişinin şifaya kavuşacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, harama göz dikmeyeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara saplı bıçak gördüyseniz:

  • Hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Rüyada kara saplı bıçak görmek eşlerin boşanacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına işaret eder.

Rüyada kara saplanmak hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına alamet eder.

Rüyada kara saplandığını görmek bolluğun sürekli olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıçak saplandığını görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, heveslerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi saplı bıçak görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına delalettir.

Rüyada saplanmış bıçak görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kendi bildiğini okuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnına bıçak saplanmak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil saplı bıçak görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments