Rüyada kurumuş çiçek görmek

Rüyada kurumuş çiçek görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, elindekileri de yitireceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, işlerinin iyi gideceğine, kısmetlerinin de kapanacağına yorulur.

Rüyada kurumuş çiçek gördüyseniz:

  • Yolunuza çıkan kişiler olabilir.

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak tatsız günlerin geride bırakılacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine yorulur.

Rüyada kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş çiçek görmek sevinileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş ağaç görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnunda kurumuş sümük görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kurumuş asma görmek bir bebek sahibi olunacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments