Rüyada kurumuş çiçeği sulamak

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, bereketin ve karın artacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak gördüyseniz:

  • Ya da bazı ödemeler, krediler veya vergiler türünde konular sizi sıkıştırabilir.

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yolunda huzurla devam edeceğine delalettir.

Rüyada kurumuş toprak sulamak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok büyük bir acı duyacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş ağaç sulamak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine inanılır.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçek görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının artacağına delalettir.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek fırsatların heba edileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek iyi hissedeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortumla çiçek sulamak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments