Rüyada saksıda kauçuk görmek

Rüyada saksıda kauçuk görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda kauçuk gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz hakkındaki görüşleriniz netleşebilir.Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada saksıda kauçuk görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kauçuk ağacı görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada kauçuk çiçeği görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kauçuk yaprağı görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, bir süre belini doğrultamayacağına inanılır.

Rüyada kauçuk görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada kauçuk bitkisi görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Rüyada saksı görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak saksı görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments