Rüyada saksı görmek

Rüyada saksı görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksı gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler, herkesin kendi düşüncesinin doğruluğu konusunda ısrarcı olmasına neden oluyor.

Rüyada saksıda çim görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek açtığını görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksı menekşe görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada saksıda fidan görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil saksı görmek bolluk içinde yaşamaya, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına rivayet eder.

Rüyada saksı taşımak az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine inanılır.

Rüyada saksıda çiçek dikmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments