Rüyada kauçuk görmek

Rüyada kauçuk görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına delalettir.

Rüyada kauçuk gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda ilerlemeler olabilir.

Rüyada kauçuk bitkisi görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kauçuk çiçeği görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine inanılır.

Rüyada kauçuk ağacı görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına işaret eder.

Rüyada saksıda kauçuk görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına delalettir.

Rüyada kauçuk yaprağı görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına tabir olunur.

Rüyada kauçuk görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments