Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek gördüyseniz:

  • Bildik rutininizin dışına çıkarak herkesin ilgisini çekmeniz veya merak uyandırmanız mümkün.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada traş olurken yüzünü kesmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, takdir edileceği işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini sakal traşı olurken görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek büyük kazançlar elde edileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini traş olurken görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, günahların af olacağına alamet eder.

Rüyada birini traş olurken görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine yorulur.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments