Rüyada kendini traş olurken görmek

Rüyada kendini traş olurken görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, itibar kazanacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada kendini traş olurken gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz ya da ani tepkileriniz kısa veya uzun vadede problem yaratabilir.

Rüyada deprem olurken salavat getirmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olurken kaçmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini traş olurken görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işaret etmektedir.

Rüyada birini ameliyat olurken görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada deprem olurken görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat olurken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalettir.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu sünnet olurken görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments