Rüyada traş olurken yüzünü kesmek

Rüyada traş olurken yüzünü kesmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, ticaretinin açılacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada traş olurken yüzünü kesmek gördüyseniz:

  • Sunulan yardımları nezaketle kabul ettiğiniz taktirde zorluk çektiğiniz şeyleri rahatlıkla halledebilirsiniz.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada traş olurken yüzünü kesmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada deprem olurken görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine işaret eder.

Rüyada deprem olurken kaçmak işlerinin toparlanacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini sünnet olurken görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada birini ameliyat olurken görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada kendini sakal traşı olurken görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments