Rüyada sağ bacakta yara görmek

Rüyada sağ bacakta yara görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, geçiminin yerinde olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ bacakta yara gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya yeteneklerinizden farklı şekilde faydalanılmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada sağ bacağından yaralandığını görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulur.

Rüyada sağ bacakta yara görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sağ elde yara görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, hayır ve bereketin artmasına işaret etmektedir.

Rüyada sağ ayakta yara görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada sağ omuzdan yaralanmak kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ elinde yara görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine yorulur.

Rüyada sağ göğsünde yara görmek üzüntülerin daha da artacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine işarettir.

Rüyada sağ omuzda yara görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments