Rüyada sağ elde yara görmek

Rüyada sağ elde yara görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, huzur ve şifa bulacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada sağ elde yara gördüyseniz:

  • Bazı şeyler zannettiğiniz kadar kolay olmayabilir.

Rüyada sağ elde yara görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ elde kına görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ elde alyans görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada sağ elde altın yüzük görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ elde yüzük görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elde yüzde yara görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulur.

Rüyada sol elde yara görmek borçlarını ödeyeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada elde yara çıktığını görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, asla yüksünmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments