Rüyada sağ omuzda yara görmek

Rüyada sağ omuzda yara görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sağ omuzda yara gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız iş konularında fazla aktif olmamanız daha verimli olabilir.

Rüyada sağ omuzda yara görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına yorulur.

Rüyada sağ omuzdan yaralanmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada sağ omuz görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada omuzdan yaralanmak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Rüyada sol omuzda yara görmek hayatının da zorlaşacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada omuzlarda yara görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına rivayet eder.

Rüyada omuzunda yara görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments