Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalettir.

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Başkaları üzerine baskı kurmamalı veya kendinizin istemediğiniz bir yöne yönlendirilmenize izin vermemelisiniz.

Rüyada sağ ayağından vurulmak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ bacağından vurulmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine rivayet eder.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak işinde ustalaşacağına, şansın ve bahtın da açılacağına yorulur.

Rüyada sağ elinden vurulmak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada sağ kolundan vurulmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sağ dizinden vurulmak kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalet eder.

Rüyada sağ koldan vurulmak huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments