Rüyada ıslak saç kurutmak

Rüyada ıslak saç kurutmak bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, önemli kararlar alınacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak saç kurutmak gördüyseniz:

  • Farklı prensipleri, ölçüleri veya yaşam tarzı olan bir kişiyle ilişkinizi sorgulamanız duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada ıslak saçı kurutmak sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına alamet eder.

Rüyada ıslak saç kurutmak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, asla yüksünmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saç kurutma makinesi görmek geçim derdi yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada saç kuruttuğunu görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına inanılır.

Rüyada saç kurutmak zaaflarına kapılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı kurutmak istediği başarıya kavuşacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kurutmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada saçlarını kurutmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments