Rüyada saçlarının çok uzun olduğunu görmek

Rüyada saçlarının çok uzun olduğunu görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, üzüntülü günlerin  sona ereceğine inanılır.

Rüyada saçlarının çok uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Rüyada erkek çocuğunun saçını uzun görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada uzun bukleli saç görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işaret eder.

Rüyada uzun saçlı gelin görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını olduğundan uzun görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarını uzun olduğunu görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine alamet eder.

Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın saçını uzun görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada düz ve uzun saç görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments