Rüyada saçlarını kestirmek

Rüyada saçlarını kestirmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, parasının ve malının da artacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına işarettir.

Rüyada saçlarını kestirmek gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına inanılır.

Rüyada saçlarını kestirmek istemek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işaret eder.

Rüyada saçını kestirirken görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini saçını kestirmiş olarak görmek allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada saçını kestıgını görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, ister istemez başının belaya gireceğine alamet eder.

Rüyada saçı kestirdiğini görmek sıkıntılı günler geçireceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saçını kestiğini görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments