Rüyada saçı kestirdiğini görmek

Rüyada saçı kestirdiğini görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine rivayet eder.

Rüyada saçı kestirdiğini gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var.

Rüyada birinin saçını kestiğini görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret eder.

Rüyada saçını kestirirken görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada saçını zorla kestirmek bolluk içinde yaşayacağına, atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada siyah saç kestirmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada birine saç kestirmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek kişinin güzel işler yapacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalettir.

Rüyada saç kestirmek yanlış yatırımlar yapacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına işarettir.

Rüyada saç ve sakal kestirmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, kazancının düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments