Rüyada saçları taramak

Rüyada saçları taramak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, çeşitleneceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, doğru yatırımlar yapacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saçları taramak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler ön plana çıkabilir.

Rüyada uzun saç taradığını görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, refah düzeyinin artacağına inanılır.

Rüyada saçlarını taradığını görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada beyaz saç taramak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasının saçını taramak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçını taradığını görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçları taramak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kepekli saç taramak onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada uzun saçı taramak arabalara ve topraklara sahip olacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments