Rüyada beyaz saç taramak

Rüyada beyaz saç taramak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz saç taramak gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor durumlar zaman alabilir.

Rüyada beyaz saç taramak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine inanılır.

Rüyada birini saçını taramak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işaret eder.

Rüyada annesinin saçını taramak ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına yorulur.

Rüyada uzun saç taradığını görmek ferahlığa çıkacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçını taradığını görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, şansının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında saç taramak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını geriye taramak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına alamet eder.

Rüyada kendi saçlarını taramak büyük kazançlar getireceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments