Rüyada saçının taradığını görmek

Rüyada saçının taradığını görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, hüsrana uğrayacağına, borçlarının kapanacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının taradığını gördüyseniz:

  • Konsantrasyon gerektiren konulara konsantrasyonunuzu kaybetmemelisiniz.

Rüyada bir kızın saçlarını taramak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin saçını taramak arzularının yerine geleceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulur.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak dik durmaya çalışacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin saçını taramak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak saçı taramak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada aynada saçını taramak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saç taramak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş annenin saçını taramak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments