Rüyada sevdiğinin saçını taramak

Rüyada sevdiğinin saçını taramak sevilip sayılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine inanılır.

Rüyada sevdiğinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size düşman olan bazı kimseler bulunabilir.

Rüyada sevdiğinin saçını taramak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elle saç taramak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını taramak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin saçını taramak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık tarakla saç taramak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak saçı taramak hem de zengin biri olacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçını taramak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını taramak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments