Rüyada saç tarandığını görmek

Rüyada saç tarandığını görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine delalettir.

Rüyada saç tarandığını gördüyseniz:

  • Rahatsız edici durumlar oluşabilir veya belli konularda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada saç tararken bit görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç tarayan birini görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, allah’ın sevgisini kazanacağına delalet eder.

Rüyada saçının tarandığını görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada saçı taranmak hanesine güneş doğacağına, yaptığı işte sivrileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını tararken bit görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taranmış saç görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek duymadığı sözleri duyacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments