Rüyada saçını tarayan kadın görmek

Rüyada saçını tarayan kadın görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet eder.

Rüyada saçını tarayan kadın gördüyseniz:

  • İnsanların sadece göz boyamak için iş yapmaları, asıl halledilmesi gereken işlerin ihmal edilmesine neden olarak, üretkenliği düşürebilir.

Rüyada saçını tarayan kadın görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç tararken döküldüğünü görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada saç tarayan birini görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada saç tararken bit görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine inanılır.

Rüyada saçını tararken koptuğunu görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada saçını tarayan birini görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada saçının taranmasını görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada saçlarının tarandığını görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments