Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında sıkıntılar aksilikler yaşanabilir.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına inanılır.

Rüyada saç taranması görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını tarayan kadın görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulur.

Rüyada saçını tararken bit görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisiyle övüneceğine işaret eder.

Rüyada saç tararken bit görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına alamet eder.

Rüyada saçının tarandığını görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı taranmak herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada saçını tarayan birini görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments