Rüyada saçını okşamak

Rüyada saçını okşamak başarılı adımlar atılacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada saçını okşamak gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kızın saçlarını okşamak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak büyük ferahlık yaşayacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak esenlik bulacağına, art niyetli kişilere uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçını okşadığını görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının saçını okşamak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine inanılır.

Rüyada bir kızın saçını okşamak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments