Rüyada saçını kıvırcık görmek

Rüyada saçını kıvırcık görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada saçını kıvırcık gördüyseniz:

  • Bir ilişki, ortaklık, iş birliği veya anlaşma size istikrar getirebilir.

Rüyada kendi saçını kıvırcık görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada saçlarının kıvırcık olduğunu görmek para yatıracağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kıvırcık görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada kıvırcık saç görmek kişinin esenlik bulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçının kıvırcık olduğunu görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düz saçı kıvırcık görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments