Rüyada kendi saçını kıvırcık görmek

Rüyada kendi saçını kıvırcık görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçını kıvırcık gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandırmayan veya hakkında olumlu düşünceler beslemediğiniz bazı iş, plan veya konuları rafa kaldırmak eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kıvırcık saçlı kadın görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek çocuğu görmek âlim kişiler arasına gireceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıvırcık sarı saç görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek hastalıkların uzak duracağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek işinden uzaklaşacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada saçları kıvırcık görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına yorulur.

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın kıvırcık olduğunu görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kırılan kalbin onarılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments