Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç gördüyseniz:

  • İşiniz veya sağlığınızla bağlantılı bazı işleriniz veya ilişkileriniz aniden rayına oturmaya başlayabilir.

Rüyada kısa kıvırcık saç görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kafasının rahat olacağına inanılır.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek önünün açılacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kıvırcık uzun saç görmek sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek başarıya ulaşacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını kıvırcık saçlı görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya inanılır.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek çocuğu görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, sorunların yakında son bulacağına delalettir.

Rüyada kıvırcık saçı düz görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, sevdiklerini de koruyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments