Rüyada saçlarının kıvırcık olduğunu görmek

Rüyada saçlarının kıvırcık olduğunu görmek iyi geçineceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının kıvırcık olduğunu gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak kazancını bu kişiden elde edeceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık saçı düz görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kendi saçını kıvırcık görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek bebek görmek onların önüne geçeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının kıvırcık olduğunu görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık saçlı adam görmek ömür boyu devam edeceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına işarettir.

Rüyada kıvırcık siyah saç görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments