Rüyada saçını kesilirken görmek

Rüyada saçını kesilirken görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada saçını kesilirken gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde yapacağınız yürüyüşlerle zinde hissedebilirsiniz.

Rüyada saçlarının kesildiğini görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada saçının zorla kesildiğini görmek sabırla hayatına devam edeceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin saçlarının kesildiğini görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının saçının kesildiğini görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada başkasının saçını kesildiğini görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada saçımın kesilmesini görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada saçını kısa kesildiğini görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments