Rüyada birinin saçlarının kesildiğini görmek

Rüyada birinin saçlarının kesildiğini görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada birinin saçlarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Rüyada başkasının saçının kesildiğini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçların kesilmesini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını kesilmesini görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalet eder.

Rüyada saçınızın kesildiğini görmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının saçının kesildiğini görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret eder.

Rüyada saçını kesildiğini görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada istemeden saçının kesildiğini görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalet eder.

Rüyada saçımın kesildiğini görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments