Rüyada saçının zorla kesildiğini görmek

Rüyada saçının zorla kesildiğini görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, insanların afiyet bulacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada saçının zorla kesildiğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha olumlusunuz.

Rüyada saçının zorla kesildiğini görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarının zorla kesildiğini görmek para kazanmasına da vesile olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada zorla saçının kesildiğini görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, yaşananları unutturacağına rivayet eder.

Rüyada zorla saç kestirmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını zorla kestirmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını zorla kesmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işarettir.

Rüyada zorla saç boyatmak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kalp kırmayacağına inanılır.

Rüyada saçı zorla kesmek işinde verimsiz olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
9 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Dilek

Rüyamda doktor,saclarimin alt tarafları kellestigi için uzun kısımlarını kesti ve ben de geri çekince kendimi zorla iğne vurmaya çalıştı yardimcisi…baya korktum

Rana

Rüyamda boşanma sürecinde olduğum adam zorla saçlarımı kesiyordu. “Merak etme az kesiyorum söz veriyorum.” diyordu. İstemiyordum ağlayıp kızıyordum rahat bırakması için. “Saçın uzayınca sen de benden intikam alırsın hatta istersen saçınla döversin.” falan diyordu. Bunun anlamı nedir?

Rana

Teşekkür ederim. İnşaAllah öyle olur hayırlısı inşaAllah.

Anonim

Rüyamda küs olduğum biriyle kavga ettik benim saçımı zorla kesti elinde tutuyordu ben çok üzüldüm

Tuba

Ruyamada yabancı birinin zorla saçımı tutup kestiğini gördüm na anlama geliyor