Rüyada saçı uzun ve siyah görmek

Rüyada saçı uzun ve siyah görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına alamet eder.

Rüyada saçı uzun ve siyah gördüyseniz:

  • Sizin dışınızda gelişen aksamalara karşı da toleranslı olmalısınız.

Rüyada saçı uzun ve siyah görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun ve siyah saç görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada saçını siyah ve uzun görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun siyah saçlı olduğunu görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına alamet eder.

Rüyada kendini siyah uzun saçlı görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah uzun saçlı bebek görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada uzun siyah düz saç görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek sıkıntılarına ortak olacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments