Rüyada uzun ve siyah saç görmek

Rüyada uzun ve siyah saç görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada uzun ve siyah saç gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzenlemelerin içine sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz.

Rüyada siyah uzun saçlı bebek görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini siyah uzun saçlı görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına işarettir.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun siyah düz saç görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada saçını siyah ve uzun görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine yorulur.

Rüyada uzun siyah saçlı erkek görmek ömrünün de uzun olacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada uzun siyah saçlı olduğunu görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments