Rüyada kendini siyah uzun saçlı görmek

Rüyada kendini siyah uzun saçlı görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, hayatının karışacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalettir.

Rüyada kendini siyah uzun saçlı gördüyseniz:

  • Sorunlarınızı çevrenizde güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşırsanız kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Rüyada uzun düz siyah saç görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Rüyada kendini uzun siyah saçlı görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, maddi olarak zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve siyah saç görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, şansın yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada kendini siyah uzun saçlı görmek mutlu olunacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun siyah saç görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada saçını siyah ve uzun görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments