Rüyada uzun siyah saçlı olduğunu görmek

Rüyada uzun siyah saçlı olduğunu görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada uzun siyah saçlı olduğunu gördüyseniz:

  • Farklılıklar evinizde yaşayan ya da ziyarete gelen konukların kendisini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Rüyada saçları uzun ve siyah görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, işlerin kapanacağına delalet eder.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah uzun saçlı bebek görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işarettir.

Rüyada kendini siyah uzun saçlı görmek gün sayacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun düz siyah saç görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, barış için adım atacağına işaret eder.

Rüyada saçı uzun ve siyah görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada uzun siyah saçlı olduğunu görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, bunun farkına varacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments