Rüyada annenin saçını taramak

Rüyada annenin saçını taramak esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin saçını taramak gördüyseniz:

  • Yoksa durumlar istenmeyen şekilde büyüyebilir.

Rüyada ölmüş annenin saçını taramak hileli bir işle karşılaşılacağına, ağız tadının yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada annesinin saçını taramak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin saçını taramak sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aynada saç taramak kısmetinin hep açık olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçları taramak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada birinin saçını taramak işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun saçını taramak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, işlerinden belirsizlik olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fırçayla saç taramak sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, gün sayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments