Rüyada kendi sakalını kesmek

Rüyada kendi sakalını kesmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Rüyada başka birinin sakalını kesmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin sakalını kesmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına inanılır.

Rüyada sakalları kesmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakalı yarım kesmek ekonomik durumunun düzeleceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet eder.

Rüyada saç ve sakal kesmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakali kesmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına delalettir.

Rüyada başkasının sakalını kesmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada sakalın yarısını kesmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments