Rüyada başkasının saç görmek

Rüyada başkasının saç görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, bir sıkıntıya girmeye, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, kişinin esenlik bulacağına, işlerine dört elle sarılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına yorulur.

Rüyada başkasının saç gördüyseniz:

  • Bir dakika önce mükemmel görünen olaylar, bir dakika sonra tamamen olumsuz bir hal alabilir.

Rüyada açık saç görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada seyrek saçlı birini görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, yersiz yere suçlanacağına tabir olunur.

Rüyada birini saçlı sakallı görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçında bit ve sirke görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçına kına yaktığını görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçını koparmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına delalet eder.

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada saçların kesildiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments