Rüyada beyaz saçlı kadın görmek

Rüyada beyaz saçlı kadın görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz saçlı kadın gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada beyaz saçlı yaşlı kadın görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine işarettir.

Rüyada beyaz saçlı kadın görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, helal rızık yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada küt saçlı kadın görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı boyalı kadın görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına yorulur.

Rüyada bir kadının saçını kesmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada uzun saçlı kadın görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının saçlarının beyazladığını görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın saçı taramak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments