Rüyada saç kesip vermek

Rüyada saç kesip vermek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, çok büyük borçlar alacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet eder.

Rüyada saç kesip vermek gördüyseniz:

  • Kabiliyetlerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada saçları kesili görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işaret eder.

Rüyada saçı kesilmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçının kesildiğini görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada saçını kesilmesini görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarını kesildiğini görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine rivayet eder.

Rüyada saçının kısa kesildiğini görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada saç kesilmesi görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments