Rüyada saçları kesili görmek

Rüyada saçları kesili görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada saçları kesili gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda gözle görülür bir iyileşme sağlayabilirsiniz.

Rüyada saçımın kesilmesini görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada saç kesip vermek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına tabir olunur.

Rüyada saçını kesilmesini görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçınızın kesildiğini görmek işlerinin çoğalacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada çocuğun saçının kesildiğini görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun saçının kesildiğini görmek makamının artacağına, ona şifa olmayacağına inanılır.

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek makamının yükseleceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments