Rüyada saç kesilmesi görmek

Rüyada saç kesilmesi görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, kazançlı bir işe girileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kul hakkına girmeyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işarettir.

Rüyada saç kesilmesi gördüyseniz:

  • Eski borçlar tahsil edilebilir veya ödenebilir.

Rüyada saçının kesildiğini ve ağladığını görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada saçımın kesilmesini görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin saçının kesildiğini görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçını kesildiğini görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulur.

Rüyada saçının yarısının kesildiğini görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına inanılır.

Rüyada saçın kesildiği görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçların kesildiğini görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada birinin saçının kesildiğini görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments