Rüyada saçının yarısının kesildiğini görmek

Rüyada saçının yarısının kesildiğini görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının yarısının kesildiğini gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada saçının yarısının kesildiğini görmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret eder.

Rüyada saçının yarısının döküldüğünü görmek zor durumların sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine yorulur.

Rüyada saçın yarısını kel görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada saçlarının yarısının döküldüğünü görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saçın yarısını kesmek darp edileceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine delalet eder.

Rüyada saçının yarısının koptuğunu görmek işlerin artacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına rivayet eder.

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada saçın yarısını kestirmek muradın olacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments