Rüyada saçının kesildiğini ve ağladığını görmek

Rüyada saçının kesildiğini ve ağladığını görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada saçının kesildiğini ve ağladığını gördüyseniz:

  • Gerçekler sizi özgürleştirecektir, bazı konularda duygularınızı daha net tahlil imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada saç kesildiği için ağlamak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine inanılır.

Rüyada saçının kesildiğini ve ağladığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının kesilmesi ve ağlamak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya alamet etmektedir.

Rüyada saçı kesildiği için ağlamak daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada saçını kısa kesildiğini görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının kısa kesildiğini görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçın çok kısa kesildiğini görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments