Rüyada kendi saçını kesildiğini görmek

Rüyada kendi saçını kesildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kendi saçını kesildiğini gördüyseniz:

  • İşle ilgili girişimlerinizin olumlu geri dönüşleri kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada saçının kesilmesi ve ağlamak güzel günler için çalışılacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine inanılır.

Rüyada saçını kesilirken görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini görmek bir anda atılıma geçeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada saçının kesilmesine üzülmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçının kesilmesini görmek işinin yoluna gireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç kesilmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalettir.

Rüyada çocuğun saçının kesildiğini görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada saç kesildiği için ağlamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çok güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments