Rüyada saç kesilmek

Rüyada saç kesilmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yeni bir eve taşınacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Rüyada saç kesilmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanılabilir veya sizi yanıltmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yakınının saçının kesildiğini görmek kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına inanılır.

Rüyada saçlarının kısa kesildiğini görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalettir.

Rüyada çocuğun saçının kesildiğini görmek şöhret ve hayır getireceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçının kesilmesini görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi saçının kesildiğini görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına inanılır.

Rüyada saç kesip vermek böylece kendine güveneceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada saç kesip birine vermek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments