Rüyada kendi saçının kesildiğini görmek

Rüyada kendi saçının kesildiğini görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına inanılır.

Rüyada kendi saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya güçlü pozisyondaki kişilerle ilişkilerde dikkatli olmalısınız.

Rüyada birinin saçını kesildiğini görmek adının yayılacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakınının saçının kesildiğini görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada saçının kesilmesi ve ağlamak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına rivayet eder.

Rüyada saçı kesilirken görmek mesleğindeki başarısının artacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçının yarısının kesildiğini görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments