Rüyada saç kesip birine vermek

Rüyada saç kesip birine vermek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, halsizleşeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kesip birine vermek gördüyseniz:

  • Cazibeni kullanarak yeni bir ilişkinin temelini rahatlıkla atabilirsin.

Rüyada başkasının saçını kesildiğini görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, sevindirici haberler alınacağına işarettir.

Rüyada saçın kesildiğini görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçların kesildiğini görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının saçının kesildiğini görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada saçının bir kısmının kesildiğini görmek itibarın sarsılacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada saçının kesilmesine üzülmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun saçının kesildiğini görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, büyük bir mala sahip olacağına delalettir.

Rüyada saçının zorla kesildiğini görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments